Corder amb carxofa

Inici>Receptes >Corder amb carxofa
  • Corder amb carxofa
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 800 g - Pit de corder
  • 1/2 kg - Carxofes tallades a quarts
  • 1/2 kg - Ceba tallada a la juliana
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Salteu els trossos de corder, afegiu-hi la ceba, saleu-ho i deixeu-ho que s’estovi tot amb la cassola tapada i a foc lent.
Gairebé al final de la cocció afegiu-hi la carxofa.

Variacions:
En lloc del pit s’hi pot posar carn del coll.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.