Cordella amb allioli

Inici>Receptes >Cordella amb allioli
Ingredients:
  • 150 g - Pulmons de xai
  • 150 g - Cor de xai
  • 200 g - Fetge de xai
  • 100 g - Sang de xai
  • 2 grans - All
  • 2 - Cebes
  • 2 - Tomàquets
  • 1 cullerada - Farina
  • Llorer
  • Farigola
  • 1 copa - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Allioli
Preparació:

Fregiu el pulmó i el cor, tot tallat a daus, i reserveu-ho.
En el mateix oli fregiu el fetge i la sang, tallats igualment a daus, i reserveu-ho.
En el mateix oli feu un sofregit amb l’all, la ceba, el tomàquet, el llorer i la farigola.
Afegiu-hi la farina, deixeu-la coure una mica i feu-hi la reducció del vi.
Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi els pulmons i el cor, i deixeu que vagi coent lentament.
Quan estigui tou, afegiu-hi el fetge i la sang i ho deixeu coure tot junt un moment.
Poseu-ho a punt de sal i pebre.
Serviu-ho acompanyat d’allioli.

Variacions:
Es pot fer el sofregit només amb ceba.
Es pot acabar el plat amb una picada.
Es pot barrejar tot amb l’allioli, fora del foc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.