Conill rostit a la cassola amb llimona

Inici>Receptes >Conill rostit a la cassola amb llimona
  • Conill rostit a la cassola amb llimona
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 6 grans - All sense pelar
  • 2 - Llimones pelades i tallades a daus petits
  • Llard o oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Enrossiu els grans d’all amb l’oli o el llard calent.
Afegiu-hi el conill salpebrat i deixeu-lo rostir.
A mitja cocció poseu-hi els trossos de llimona i deixeu-ho coure fins que el conill sigui tou.
Poseu-ho a punt de sal i pebre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.