Conill rostit

Inici>Receptes >Conill rostit
  • Conill rostit
1
Autor: AISA
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 1 cabeça - Alls
  • 1 fulla - Llorer
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Enrossiu en oli i llard calents els trossos de conill salpebrats, juntament amb la fulla de llorer i la cabeça d’alls.
Quan el conill estigui ros tapeu la cassola i deixeu que vagi coent a foc lent fins que estigui tou, remenant de tant en tant.

Variacions:
Es pot rostir només amb oli.
S’hi pot afegir mitja branca de canyella amb els alls i la fulla de llorer.
S’hi pot afegir un tomàquet.
S’hi pot afegir daus de cansalada.
Es pot rostir amb una pell de taronja seca.
S’hi pot afegir prunes (vegeu conill amb prunes).
A vegades al final de la cocció s’hi afegeix una mica d’anís o de moscatell.
Es pot acompanyar amb allioli negat desfet amb una mica de brou de la cocció, amb allioli o amb allioli de codony.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.