Conill ofegat a la cassola

Inici>Receptes >Conill ofegat a la cassola
  • Conill ofegat a la cassola
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill tallat a trossos grans
  • 2 - Cebes tallades a quarts
  • 3 - Tomàquets tallats a quarts
  • 2 - Alls laminats
  • 1 fulla - Llorer
  • Timó
  • Romer
  • Sal
  • 1/2 got - Oli
Preparació:

En una cassola poseu tots els ingredients en fred.
Tapeu-la i poseu-la a coure molt a poc a poc uns tres quarts d'hora, tot sacsejant de tant en tant perquè no s’enganxi.

Variacions:
S’hi pot afegir un raig d’anís al final de la cocció.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.