Conill amb samfaina

Inici>Receptes >Conill amb samfaina
  • Conill amb samfaina
1
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Conill trossejat
  • Samfaina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

En una cassola amb oli enrossiu el conill salpebrat.
Afegiu-hi la samfaina, un raig d’aigua i sal.
Deixeu-ho coure 30 minuts més.

Variacions:
També se sol fer amb pollastre o amb conill i pollastre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.