Conill amb peres i naps

Inici>Receptes >Conill amb peres i naps
  • Conill amb peres i naps
1
Ingredients:
  • 200 g - Naps
  • 1 - Conill
  • 2 - Peres partides
  • 1 - Ceba trinxada
  • 1 - Pastanaga tallada a trossos petits
  • 2 - Porros tallats a trossos petits
  • 3 - Tomàquets trinxats
  • 1 cabeça - Alls
  • Manat d'herbes (orenga, llorer, farigola)
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Enrossiu els trossos de conill salpebrats i reserveu-los.
Feu un sofregit amb la ceba, la pastanaga, els porros, els tomàquets i el manat d’herbes.
Afegiu-hi el conill i la farina, i deixeu-ho coure uns minuts.
Feu-hi la reducció del vi.
Mulleu-ho amb una mica d’aigua i deixeu-ho coure.
Bulliu, enfarineu i fregiu les peres i els naps.
Afegiu-los a la cassola una estona abans d’acabar la cocció.

Variacions:
Es pot fer només amb peres (vegeu Conill amb peres) o només amb naps.
Es pot fer amb raïm (Conill amb raïm), amb prunes o amb magranes, en comptes de les peres i els naps.
També es pot acompanyar de moniatos pelats, tallats a daus, una mica fregits i acabats de coure amb el conill.
Hi ha qui hi afegeix una picada d’all, julivert i galeta.
Es pot mullar amb brou en lloc d’aigua.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.