Conill amb pebrot i tomàquet

Inici>Receptes >Conill amb pebrot i tomàquet
  • Conill amb pebrot i tomàquet
1
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 1 - Ceba trinxada
  • 4 - Tomàquets ratllats
  • 1 - Pebrot vermell tallat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles torrades
  • 2 grans - All
Preparació:

Enrossiu el conill salpebrat i retireu-lo.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Saleu-lo i afegiu-hi el conill i aigua que el cobreixi.
Deixeu-ho coure a foc lent i, uns 15 minuts abans d’acabar, afegiu-hi la picada.

Variacions:
El pebrot s’hi pot posar escalivat.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.