Conill amb olives trencades

Inici>Receptes >Conill amb olives trencades
  • Conill amb olives trencades
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 200 g - Olives trencades
  • 2 - Cebes tallades a la juliana
  • 1 - Porro tallat a rodanxes
  • 1 - Pastanaga tallada a rodanxes
  • 1 fulla - Llorer
  • Timó
  • 1 copa - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Enrossiu el conill en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les cebes, la pastanaga, el porro, el timó i el llorer.
Quan estigui tot sofregit feu-hi la reducció del vi blanc, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure.
Uns 15 minuts abans d’acabar la cocció afegiu-hi les olives trencades.
Poseu sal i pebre al final.

Variacions:
En lloc de vi blanc s’hi pot posar vi ranci.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.