Conill amb fredolics

Inici>Receptes >Conill amb fredolics
  • Conill amb fredolics
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill
  • 400 g - Fredolics
  • 1 - Ceba tallada a trossos grans
  • 1 copa - Brandi
  • Llorer
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • 1 grapat - Ametlles
  • Julivert
Preparació:

Enrossiu en oli i llard el conill trossejat i salpebrat, amb el llorer i la ceba.
Flamegeu-ho amb conyac, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure.
A mitja cocció afegiu-hi els fredolics saltats amb una mica d’oli i la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció.
Deixeu-ho coure tot junt a foc lent fins que el conill estigui tou.

Variacions:
Es pot fer amb tot tipus de bolets. Si es fa amb llenegues, s’ha de tenir en compte que és un bolet més carnós i accepta una cocció més llarga. Si es fa amb moixernons secs, cal posar-los unes 4 hores o més en remull amb aigua freda i es pot aprofitar l’aigua de remullar els bolets per posar-la a la cassola.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.