Conill amb cargols

Inici>Receptes >Conill amb cargols
  • Conill amb cargols
1
Ingredients:
  • 1 - Conill
  • 1 kg - Cargols
  • 1 branca - Farigola
  • 1 branca - RomanÝ
  • Llorer
  • 1 - TomÓquet
  • 1 cabeša - Alls
  • 1 got - Vi
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
Introducciˇ:

del Restaurant Cal Mestre

Preparaciˇ:

Per preparar els cargols:
Netegem els cargols, els fiquem en una cassola amb aigua i deixem que arrenqui el bull.
Els escorrem i els tornem a rentar per treure l'escuma. Els reservem.

Tallem el conill a trossos, el salpebrem i el posem a la cassola amb oli fins a tenir-lo dauradet. Afegim un got de vi i una mica d'aigua i el deixem bullir una estona. Trinxem la ceba, els alls i el tomÓquet i ho tirem tot a la cassola. Per ˙ltim, afegim les herbes aromÓtiques i els cargols. Deixem que faci xup-xup fins que estigui ben tendre, aproximadament una hora i mitja.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Cal Mestre
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.