Conill amb camagrocs i mel

Inici>Receptes >Conill amb camagrocs i mel
Ingredients:
  • 1 - Conill a trossos (octaus)
  • 2 - Cebes mitjanes
  • 2 grans - All
  • 50 g - Camagrocs secs
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 branqueta - Julivert
  • 1 branqueta - Farigola
  • 1 branqueta - Sajolida
  • 4 cullerades soperes - Mel
  • 1 copeta - Conyac
  • 4 gotets - Vi blanc
  • 1 grapat - Avellanes torrades
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
Introducció:

De l'Hostalet d'Olius

Preparació:

Poseu els camagrocs amb aigua tota una una nit.
L'endemà escalfeu-los i els esccorreu, reservant l'aigua.
Escalfeu el vi blanc i hi infusioneu la farigola, la sajolida, el llorer, durant mitja hora tot ben tapat.
Netegeu el conill i, un cop sec, salpebreu-lo i l'enrossiu en una cassola de fang amb un bon raig d'oli d'oliva.
Un cop enrossit, el flamegeu amb una copeta de conyac, i el reserveu a part però tapat perquè no es refredi gaire.
Sofregiu la ceba en el mateix oli i, un cop enrossida, afegiu-hi els alls, el julivert i els camagrocs, a foc suau durant 5 minuts.
Torneu el conill a la cassola, posant pel damunt les quatre cullerades de mel i ruixeu-lo amb el vi calent colat i amb la fulla de llorer.
Un cop reduït una mica, li tireu per damunt la picada d'avellanes amb un gotet de l'aigua escalfada dels camagrocs.
Poseu-ho a coure a foc lent entre 30 i 45 minuts o fins que sigui tou. Si cal es pot afegir més vi blanc, o aigua dels camagrocs.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant l'Hostalet
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.