Conill a la cašadora

Inici>Receptes >Conill a la cašadora
  • Conill a la caçadora
1
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 16 - Cebes petites
  • 200 g - Bolets
  • Herbes aromÓtiques
  • Llard o oli
  • Sal
  • Per fer la picada: - Julivert
  • Fetge de conill
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 llesca - Pa
  • Vi ranci
Preparaciˇ:

Enrossiu en una cassola el conill salat i les cebetes.
Fregiu-hi els alls, el fetge i una llesca de pa i retireu-los per fer la picada.
Afegiu a la cassola les herbes i els bolets.
Deixeu-ho coure a poc a poc i, quan faltin 10 minuts, afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci.

Variacions:
Es pot acompanyar de cargols o de bolets.
Es pot guarnir la cassola amb llesques de pa fregit.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.