Conill a la brasa dels cašadors

Inici>Receptes >Conill a la brasa dels cašadors
  • Conill a la brasa dels caçadors
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill de bosc
  • 1 tros - Cansalada grassa
  • Sal
Preparaciˇ:

Escorxeu, buideu i netegeu el conill, saleu-lo i poseu-lo a la brasa.
Claveu en un pal el tros de cansalada embolicat amb paper d'estrassa i enceneu el paper de manera que es vagi fonent la cansalada i vagi degotant sobre el conill i proporcionant-li el greix que l'amorosirÓ mentre cogui.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.