Conill a l'agredolš

Inici>Receptes >Conill a l'agredolš
  • Conill a l'agredolç
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 1 fulla - Llorer
  • 100 g - Sucre
  • 1/2 got - Vinagre
  • Orenga
  • Sal
  • Oli
  • Llard
Preparaciˇ:

Enrossiu els trossos de conill salpebrats amb oli, llard, la fulla de llorer i l’orenga.
Feu una salsa amb el sucre i el vinagre, i aboqueu-la sobre el conill.
Continueu la cocciˇ a foc lent i amb la cassola tapada.
Proveu-ho de sal i deixeu-ho al foc fins que el conill s’entendreixi.

Variacions:
En lloc de sucre s’hi pot posar mel.
A la salsa de vinagre i sucre s’hi pot afegir una mica de canyella en pols.
Per espessir la salsa s’hi poden afegir ous durs trinxats.
Per donar-li un gust mÚs dolš, s’hi poden afegir pomes cuites.
En comptes de conill, aquest plat es pot fer amb pollastre, amb pernil de porc, amb Ónec i, sobretot, amb animals de caša.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.