Confitura de tomÓquet

Inici>Receptes >Confitura de tomÓquet
Ingredients:
  • 1 kg - TomÓquets
  • 3/4 kg - Sucre
  • 1 branca - Canyella
  • Aigua
Preparaciˇ:

Escaldeu els tomÓquets, peleu-los i traieu-ne les llavors.
Poseu-los a la cassola amb el sucre, la canyella i 1 got d’aigua, i deixeu-ho coure remenant de tant en tant fins que quedin com una melmelada.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.