Confitat amb salsa de tomàquet

Inici>Receptes >Confitat amb salsa de tomàquet
Ingredients:
  • 600 g - Confitat (costella, llom, botifarra)
  • 2 - Cebes mitjanes
  • 4 - Tomàquets madurs
  • 2 grans - All
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Feu una salsa amb la ceba, el tomàquet i l’all.
Salpebreu-la i quan estigui cuita afegiu-hi la carn tallada a trossos regulars, i deixeu-ho coure uns 10 minuts.

Variacions:
Podeu fer la salsa de tomàquet aprofitant una mica de greix del confitat.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.