Colomins amb moixernons

Inici>Receptes >Colomins amb moixernons
Ingredients:
  • 4 - Colomins nets
  • 200 g - Pernil
  • 300 g - Cebes del platillo
  • Oli
  • Llard
  • 4 llesques - Pa
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Feu un brou bullint els moixernons amb aigua.
Salpebreu els colomins per fora i per dins i enrossiu-los en una cassola amb oli i llard. Afegiu a la cassola les cebes pelades i, una mica més tard, el pernil a trossets.
Poseu el brou dels moixernons colat a la cassola amb un pols de sal i deixeu-ho coure fins que tot estigui tendre i amb el suc concentrat.
En l’últim moment afegiu-hi els moixernons.
Acompanyeu-ho amb un tros de pa fregit a sobre de cada peça.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.