Colomins a la cassola

Inici>Receptes >Colomins a la cassola
  • Colomins a la cassola
1
Ingredients:
  • 4 - Colomins
  • 100 g - Cansalada viada tallada a tires
  • 100 g - Pernil magre tallat a bocinets
  • 1/2 kg - Cebes petites
  • 4 - Tomàquets madurs, pelats i tallats molt fins
  • 1 cullerada - Farina
  • Llorer
  • 1 branca - Canyella
  • 1/2 copa - Vi ranci
  • unes gotes - Aiguardent
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Netegeu els colomins, partiu-los a quarts i amaniu-los amb sal i pebre.
Fregiu la cansalada, afegiu-hi els colomins, el pernil i les cebes.
Afegiu-hi el llorer, la canyella i els tomàquets.
Quan estigui sofregit afegiu-hi el vi ranci i l’aiguardent.
Una vegada estiguin reduïts, poseu-hi la farina, deixeu-la coure uns 5 minuts i afegiu-hi una mica d’aigua.
Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent fins que la carn estigui tendra.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets: moixernons, múrgoles, ous de reig, etc.
S’hi pot afegir crancs de riu en l’últim moment.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.