Codonyat

Inici>Receptes >Codonyat
  • Codonyat
1
Ingredients:
  • Codonys
  • Sucre
Preparació:

Feu bullir amb aigua durant uns 20 minuts els codonys tallats a trossos.
Peseu la polpa dels codonys i poseu-la en una cassola.
Per cada quilo de polpa de codony afegiu-hi 800 g de sucre.
Coeu-ho al foc sense parar de remenar uns 40 minuts, fins que agafi color vermellós.
Poseu-ho a refredar en terrines.

Variacions:
S’hi pot afegir aigua de bullir els codonys.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.