Cóc ràpid

Inici>Receptes >Cóc ràpid
Ingredients:
  • 250 g - Farina
  • 250 g - Sucre
  • 4 - Ous
  • 25 cl - Llet
  • 1 sobre - Llevat en pols
  • 1 cullerada - Oli
  • 1 pell - Llimona ratllada
Preparació:

Munteu les clares d’ou a punt de neu.
Barregeu amb força els rovells amb el sucre i la ratlladura de llimona per emblanquir-los.
Afegiu-hi la farina tamisada i finalment incorporeu-hi les clares.
Aboqueu-ho a una safata de forn i poseu-ho 30 minuts al forn escalfat a 170º.

Variacions:
Es pot substituir la llet per oli d’oliva, del tot o en part.
S’hi poden posar pinyons per sobre abans d’acabar la cocció.
S’hi pot posar ou batut i sucre per sobre una mica abans d’acabar la cocció.
Es pot fer sense llevat ni llet (panetela).

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.