Cóc de maçana agredolça

Inici>Receptes >Cóc de maçana agredolça
Ingredients:
  • 3 - Maçanes (pomes)
  • 25 g - Llevat premsat
  • ¼ l - Oli
  • ¼ l - Llet
  • 200 g - Sucre
  • 2 - Ous
  • 1 copa - Anís
  • Farina
  • Canyella en pols
Preparació:

Barregeu els ous, 150 g de sucre, l’anís i el llevat desfet amb la llet.
Afegiu-hi farina i treballeu-ho fins que obtingueu una massa no gaire dura.
Deixeu-ho reposar un parell d’hores perquè fermenti.
Estireu la massa en forma ovalada i aneu-hi col•locant les pomes sense pelar tallades a quarts, molt juntes, amb la pell a la part de fora, fins cobrir tota la superfície.
Tireu-hi per damunt un raig d’oli, el sucre restant i una mica de canyella en pols.
Coeu-ho al forn a 170º de 20 a 25 minuts, fins que quedi la massa daurada i la poma comenci a enrossir-se.

Variacions:
Es pot fer amb poma golden.
Podeu afegir un pessic de matafaluga o de coriandre a la massa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.