Civet de cabra hispànica

Inici>Receptes >Civet de cabra hispànica
Ingredients:
  • 1,5 kg - Cabra hispànica
  • 4 - Cebes
  • 2 - Pastanagues
  • 4 - Pomes
  • 1 cabeça - Alls
  • 2 - Tomàquets
  • 1/2 copa - Vi ranci
  • 1 copa - Vinagre
  • 1 copa - Vi blanc
  • 1 culleradeta - Pebre roig
  • 1 culleradeta - Pebre negre en gra
  • Manat d’herbes: timó, romaní, llorer, sajolida.
  • Per fer la picada:
  • Julivert
Preparació:

Talleu la carn a daus de 20 grams aproximadament, tot recuperant els sucs que deixi anar.
Marineu-la durant 12 hores amb les cebes, les pastanagues, les pomes i els tomàquets, tot tallat a trossos grans, i amb la resta d’ingredients.
Poseu-ho a coure tot junt a foc fort fins que bulli i després a foc lent fins que estigui tova.
En l’últim moment afegiu-hi la picada i deixeu coure a foc suau 5 minuts més.
Serviu-ho en una plata fonda i amb la salsa pel damunt.

Variacions:
Es poden fregir la carn i les verdures abans de posar-les a marinar.
S’hi poden afegir rovellons, patates o pèsols.
Es pot acompanyar de patates fregides a daus o d’arròs blanc sec.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.