Cigrons amb espinacs

Inici>Receptes >Cigrons amb espinacs
  • Cigrons amb espinacs
1
Ingredients:
  • 300 g - Cigrons bullits
  • 1 kg - Espinacs
  • 1 - Ceba
  • 2 grans - All
  • 100 g - Cansalada
  • Oli
  • Sal
  • Brou de coure els cigrons
  • Aigua
Preparació:

Netegeu i renteu els espinacs en dues o tres aigües.
En una paella amb oli enrossiu la cansalada i afegiu-hi la ceba i els alls.
Quan estigui la ceba enrossida afegiu-hi els espinacs, saleu-los i remeneu el sofregit.
Afegiu-hi els cigrons amb una mica de caldo de la cocció i deixeu-ho coure tot junt una estona.

Variacions:
Els espinacs poden bullir-se abans de posar-se a la paella.
Es poden canviar els espinacs per bledes.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.