Cervells de vedella arrebossats

Inici>Receptes >Cervells de vedella arrebossats
Ingredients:
  • 2 - Cervells de vedella
  • 1 - Ceba petita tallada a tires fines
  • 2 - Ous
  • Farina
  • Llorer
  • Farigola
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

Bulliu els cervell nets de venes amb aigua, sal, ceba, llorer i farigola.
Talleu-los a rodanxes, enfarineu-los i passeu-los per ou batut.
Fregiu les rodanxes en oli calent.

Variacions:
Es pot fer amb cervells de xai, per˛ sense bullir-los.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.