Cassola amb carbassa i bolets

Inici>Receptes >Cassola amb carbassa i bolets
Ingredients:
  • 400 g - Costella de porc tallada a trossos petits
  • 1/2 kg - Carbassa
  • 1/2 kg - Bolets
  • 4 - All
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

En una cassola fregiu la costella de porc salpebrada.
Mentrestant, salteu els bolets amb oli.
Un cop la costella quedi rossa, hi afegiu l’all, el julivert, la carbassa i una mica d’aigua.
Tapeu la cassola i feu-la bullir.
Al cap d’una estona hi poseu els bolets i ho deixeu coure fins que la carbassa sigui tendra.

Variacions:
S’hi poden afegir mongetes seques bullides, després dels bolets.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.