Carxofes a la brasa

Inici>Receptes >Carxofes a la brasa
Ingredients:
  • 16 - Carxofes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Talleu els tronxos de les carxofes i, agafant-les per la base, esclafeu-les perquè s’obrin.
Renteu-les i escorreu-les cap per avall i col•loqueu-les a les graelles amb les fulles cap per baix.
Al cap d’una estona gireu-les posant les fulles cap amunt i amaniu-les per dins amb sal, oli i pebre negre.
Deixeu-les coure uns 30 minuts més, fins que siguin ben cuites.

Variacions:
S’hi pot posar també vinagre per amanir-les.
També es pot posar un gra d’all dins de cada carxofa.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.