Carutx

Inici>Receptes >Carutx
Ingredients:
  • 2 kg - Costella de porc tallada a trossos petits
  • 1 cabeša - Alls
  • 1 branca - Canyella
  • 1 copa - Moscatell
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

En una cassola amb llard i oli calents enrossiu la costella amb la cabeša d’alls.
Saleu-ho, empebreu-ho i afegiu-hi la canyella i el moscatell.
Tapeu-ho i deixeu-ho al foc fins que la costella estigui feta.

Variacions:
Es pot fer tambÚ amb peus de porc en comptes de costella.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.