Carn de xai en capsetes

Inici>Receptes >Carn de xai en capsetes
Ingredients:
  • 600 g - Carn de xai picada
  • 1 full - Paper de barba
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Amb el paper de barba feu quatre recipients quadrats d’aproximament 10 cm de costat per 2 cm d’alt.
Unteu aquestes capsetes amb oli.
Amaniu la carn de xai amb sal i repartiu-la entre les quatre capsetes.
Poseu les capsetes sobre la graella a prou distancia de les brases perquè el paper no es cremi.
No deixeu que la carn es cogui massa perquè quedaria eixuta.
Serviu-ho dins de les mateixes capsetes.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.