Carn de perol guisada

Inici>Receptes >Carn de perol guisada
  • Carn de perol guisada
1
Autor: Imatge MAS
Ingredients:
  • 600 g - Carn de perol de la matanša del porc bullida
  • 1 - Ceba tallada fina
  • 1/2 kg - TomÓquet trinxat
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
  • Sal
  • Per fer la picada: - 3 grans d'all
  • Julivert
Preparaciˇ:

Feu un sofregit amb la ceba i el tomÓquet.
Afegiu-hi la farina i remeneu-ho.
Afegiu-hi la carn de perol tallada o esfilagarsada, doneu-hi unes voltes i en l’˙ltim moment hi afegiu la picada.
Si veieu que queda molt sec afegiu-hi una mica de caldo de l’olla.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.