Carn de bèstia viva amb trumfes

Inici>Receptes >Carn de bèstia viva amb trumfes
Ingredients:
  • 16 - Cues d'anyell
  • 1/2 kg - Trumfes tallades a rodelles no gaire grans
  • una fulla - Llorer
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • 30 g - Ametlles
  • 1/2 got - Vi blanc
Preparació:

Socarreu les cues a fi de traure’n els pèls.
Escaldeu-les 5 minuts i traieu-ne la pell.
Poseu-les a bullir amb aigua, llorer i sal durant una hora, aproximadament.
En una cassola amb oli fregiu les patates.
A mig coure afegiu-hi les cues, caldo de la seva cocció i la picada deixatada amb el vi blanc.
Deixeu-ho coure tot junt uns 15 minuts.
Proveu-ho de sal i pebre.

Variacions:
En lloc de les trumfes s’hi pot posar arròs.
Es pot fer amb peres en comptes de patates.
També és pot acompanyar de naps negres.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.