Cargols de mar

Inici>Receptes >Cargols de mar
  • Cargols de mar
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Cargols de mar
  • Pebre negre en gra
  • Llorer
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu 15 minuts els cargols amb aigua, força sal, uns gran de pebre i el llorer.
Escorreu-los i serviu-los.

Variacions:
Es poden bullir amb aigua de mar

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Fina
  • 16/01/2011 a les 12:10 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Molt bé. M\'agraden els ingredients i condiments. Ara bé, com que vam comprar cornetes de closca fosca a Tarragona, els he deixat 10 minuts més.
    "
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.