Cargols amb vinagreta

Inici>Receptes >Cargols amb vinagreta
  • Cargols amb vinagreta
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 2 kg - Cargols
  • Vinagreta: oli, vinagre, sal i pebre
Preparació:

Bulliu els cargols (vegeula recepta de Cargols a la cassola).
Serviu els cargols acabats de bullir amb el bol de la vinagreta a part.

Per fer la vinagreta:
Barregeu 4 o 5 parts d'i per una de vinagre fins a aconseguir una emulsió.
Salpebreu-ho.

Variacions:
Els cargols es poden sucar també en allioli, allioli de codony, allioli de poma, vinagreta de tomàquet o salsa de romesco.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.