Cargols amb allioli gratinats

Inici>Receptes >Cargols amb allioli gratinats
Ingredients:
  • 1 1/4 kg - Cargols
  • 125 g - Cansalada viada
  • 125 g - Pernil tallat a daus
  • 125 g - Botifarra blanca
  • 7 cullerades - Allioli
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

Netegeu i enganyeu els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola amb oli fregiu la cansalada, el pernil i la botifarra.
Remeneu-ho, afegiu-hi els cargols, sal, pebre i sofregiu-ho una estona.
Mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc baix uns 20 minuts amb la cassola tapada.
Quan els cargols estiguin cuits afegiu-hi l’allioli i gratineu-ho al forn.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.