Cargols a la llauna

Inici>Receptes >Cargols a la llauna
Ingredients:
  • 2 kg - Cargols
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparació:

Traieu el tel dels cargols i poseu-los cap per amunt en una llauna amb sal, pebre i oli.
Col•loqueu la llauna sobre el foc o al forn a fi que vagin coent lentament.

Variacions:
Hi ha qui, quan els cargols treuen la baba, hi torna a posar sal, pebre i oli.
S’hi pot posar pebre vermell.
S’hi poden afegir herbes picades per sobre (romaní, farigola, orenga, etc.).
S’hi pot afegir una picada d’all i julivert.
Es poden flamejar amb conyac.
Es poden acompanyar amb allioli, salsa de romesco, vinagreta de tomàquet, vinagreta de sal i pebre, vinagreta de pebre vermell dolç, faves bullides, desgranades i escorregudes,
patata nova bullida amb pell.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.