Caragolines amb vinagreta

Inici>Receptes >Caragolines amb vinagreta
Ingredients:
  • Caragolines
  • Herbes aromàtiques
  • Sal
  • uns grans - Pebre
  • Aigua
  • Vinagreta: - Oli, vinagre, sal i pebre
Preparació:

Netegeu les caragolines en unes quantes aigües.
Bulliu-les amb aigua, herbes aromàtiques, sal i pebre en gra.
Escorreu-les i serviu-les acompanyades de vinagreta.

Per fer la vinagreta:
Barregeu de 4 a 5 parts d'oli per una de vinagre fins a aconseguir una emulsió.
Salpebreu-ho.

Variacions:
Es poden acompanyar de romesco, allioli o vinagreta de tomàquet.
Es poden afegir herbes aromàtiques a la vinagreta.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.