Capipota

Inici>Receptes >Capipota
  • Capipota
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 2 - Potes de vedella
  • 3/4 kg - Cap de vedella cuit
  • 2 - Cebes
  • 4 - Tomàquets
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans All
  • 50 g - Pinyons
  • Julivert
  • 1 copa - Vi ranci
Preparació:

Bulliu la pota de vedella amb aigua, ceba, llorer i sal.
Desosseu les potes i talleu-ho tot a trossos no gaire grans.
En una cassola feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
Afegiu-hi el cap tallat a trossos, les potes i una mica d’aigua o brou de la cocció de les potes.
Afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci i deixeu-ho coure tot junt una estona.

Variacions.
S’hi pot afegir tripa de vedella.
Es pot fer amb samfaina en lloc del sofregit.
S’hi poden afegir cigrons bullits al mateix moment que la picada i una mica de brou de la cocció dels cigrons.
S’hi poden afegir carreretes.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.