Cap de xai al forn

Inici>Receptes >Cap de xai al forn
Ingredients:
  • 2 - Caps de xai sencers
  • 2 - Cebes
  • 4 - Tomàquets madurs
  • 4 grans - Alls
  • Llorer
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Partiu els caps per la meitat, salpebreu-los, unteu-los amb oli i poseu-los a rostir al forn.
Quan estiguin enrossits afegiu-hi la ceba, el llorer i els tomàquets, i deixeu-ho rostir tot junt.
Cap al final de la cocció, escampeu-hi per sobre els alls i el julivert trinxats i barrejats amb el pa ratllat.
Torneu-ho a ruixar amb una mica d’oli i ho deixeu al forn fins que els caps quedin daurats.

Variacions:
Es pot fer també amb cap de cabrit.
Es pot acompanyar amb allioli de codony.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.