Cap de vedella amb vinagreta

Inici>Receptes >Cap de vedella amb vinagreta
  • Cap de vedella amb vinagreta
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Cap de vedella cuit
  • Vinagreta
Preparació:

Talleu el cap a trossos regulars i amaniu-lo amb la vinagreta per sobre.

Variacions:
A la vinagreta s'hi pot afegir julivert, ceba, pastanaga, pebrot, api,..., tot trinxat molt petit. Heu de deixar-ho macerar primer mitja hora amb vinagre, abans de posar-hi l'oli.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.