Canelons d'espinacs

Inici>Receptes >Canelons d'espinacs
Ingredients:
  • 1 kg - Espinacs
  • 16 - Canelons
  • 50 g - Pernil salat
  • un grapadet - Pinyons
  • un grapadet - Panses remullades
  • 25 g - Formatge ratllat
  • Mantega
  • Beixamel
Preparació:

Netegeu i renteu els espinacs amb dues o tres aigües i talleu-los a trossets.
En una paella fregiu el pernil i els pinyons, i afegiu-hi els espinacs i les panses.
Bulliu la pasta dels canelons, refredeu-la en aigua fred i eixugueu-la. Ompliu-los amb els espinacs.
Poseu els canalons en una safata, cobriu-los de beixamel i de formatge ratllat i gratineu-los al forn.

Variacions:
En lloc de beixamel s’hi pot posar salsa de tomàquet.
Es pot afegir beixamel al farciment per lligar-la una mica més.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.