Calçots arrebossats

Inici>Receptes >Calçots arrebossats
  • Calçots arrebossats
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 4 - Calçots
  • 2 - Ous
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Quan els calçots són prims es tallen les arrels, es retira la primera fulla i la part verda.
Quan són més gruixuts s’han d’escaldar prèviament 3-4 minuts.
Feu una pasta amb la farina, una mica d'aigua, la sal i els ous.
Passeu-los per la pasta i fregiu-los en oli calent i abundant.
Es serveixen amb salsa de calçots.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Recetas
  • 07/09/2016 a les 9:56 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "Buenísimos! En casa nos encantan.
    Saludos al blog!
    www.manipulador-de-alimentos.es"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.