Cabrit rostit

Inici>Receptes >Cabrit rostit
  • Cabrit rostit
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 4 - Trossos de cabrit
  • 3 - Cebes
  • 2 - Tomàquets madurs tallats a quarts
  • 2 grans - All sense pelar
  • 1 copa - Vi ranci
  • Sal
  • Pebre
  • 1 branca - Canyella
  • Farigola
  • Oli
  • Llard
Preparació:

Enrossiu el cabrit salpebrat en una cassola amb oli i llard.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet, la canyella, la farigola i els alls.
A mitja cocció feu-hi la reducció del vi ranci i deixeu-ho acabar de coure amb la cassola tapada.
Si cal podeu afegir aigua.

Variació:
Es pot aromatitzar amb menta, romaní, farigola i marialluïsa.
Es pot passar la salsa per un colador abans de servir-ho.
Es pot acompanyar de patates rosses o patates saltades amb all i julivert.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.