Cabrit amb moixernons

Inici>Receptes >Cabrit amb moixernons
  • Cabrit amb moixernons
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/4 kg - Cabrit trossejat
  • 200 g - Moixernons frescos
  • 1 - Ceba tallada a la juliana
  • 2 grans - All picat
  • 1 - Pebrot vermell tallat a daus petits
  • 1 got - Vi ranci
  • 1 - Ou
  • Farina
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Llard o oli
Preparaciˇ:

Salpebreu el cabrit, enfarineu-lo, fregiu-lo en una cassola amb llard i reserveu-lo.
En la mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba, els alls, el llorer i el pebrot.
A banda, salteu els moixernons amb all i julivert.
Un cop cuit el sofregit afegiu-hi el cabrit, feu-hi la reducciˇ del vi ranci, poseu-hi els moixernons i deixeu-ho coure tot junt amb la cassola tapada a foc lent fins que el cabrit sigui tou.

Variacions:
Es pot fer amb altres bolets.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.