Bunyols d'albergínia

Inici>Receptes >Bunyols d'albergínia
  • Bunyols d'albergínia
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 2 - Albergínies tallades a rodelles
  • 100 g - Farina
  • 1 - Rovell d'ou
  • 2 - Clares d'ou muntades
  • 1 raig - Aigua
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Fregiu les rodelles d’albergínia amb oli i deixeu-les escórrer.
Barregeu la farina, el rovell d’ou, l’aigua i unes gotes d’oli i treballeu la massa fins que no quedin grumolls i quedi una mica espessa.
Afegiu-hi les clares d’ou muntades.
Passeu cada tros d’albergínia per la pasta de bunyol i fregiu-lo.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.