Bull de rap

Inici>Receptes >Bull de rap
Ingredients:
  • 1 kg - Bull de rap
  • 2 grans - All
  • 1 - Pebrot
  • 1/2 kg - Tomàquet
  • 1 copa - Vi blanc sec
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Bulliu els bulls durant una hora aproximadament i talleu-los a trossos.
Feu un sofregit amb els alls, el pebrot i els tomàquets.
Feu-hi la reducció del vi, afegiu-hi els bull i una mica de brou de bullir-los.
Deixeu que cogui a foc lent uns 10 minuts i tasteu-ho de sal i pebre.

Variacions:
Si es vol picant, s’hi pot afegir bitxo.
Es pot acompanyar amb mongetes bullides.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.