Brou vermell

Inici>Receptes >Brou vermell
Ingredients:
  • Espines i caps de peix blanc
  • 2 - Cebes
  • 2 - Pastanagues
  • 2 - Tomàquets
  • 1 - Porro
  • Api
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Salteu les verdures en una olla amb oli fins que tinguin un color ros.
Afegiu-hi el peix i aigua freda, i deixeu-ho bullir uns 30 minuts.
Coleu-ho.

Variacions:
S’hi poden afegir crancs, que saltareu juntament amb les verdures.
S’hi pot afegir all i llorer.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.