Brou fosc de carn

Inici>Receptes >Brou fosc de carn
  • Brou fosc de carn
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Ossos de vedella, vaca, xai, pollastre, ànec, colomí,...
  • Cebes
  • Porro
  • Pastanaga
  • Llorer
  • Farigola
  • Un raig - Vi negre
  • Oli o llard
  • Aigua
Preparació:

Enrossiu els ossos amb oli o llard.
A mig coure afegiu-hi les verdures, sofregiu-ho tot junt, mulleu amb el vi i deixeu-lo reduir.
Afegiu-hi aigua freda i feu-ho bullir a foc baix 2 hores, escumant la superfície tot sovint fins que quedi un brou molt concentrat.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.