Brou de peix

Inici>Receptes >Brou de peix
  • Brou de peix
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Espines i cap de peix blanc
  • Cebes
  • Pastanagues
  • Porros
  • Api
  • Aigua
Introducció:

També conegut com fumet de peix.

Preparació:

Poseu a bullir amb aigua freda el peix.
Quan arrenqui el bull, desescumeu i afegiu-hi les verdures.
Deixeu-ho bullir uns 30 minuts.

Variacions:
S’hi poden afegir uns grans de pebre negre.
Es pot fer només amb peix, sense verdures.
S’hi pot afegir una fulla de llorer.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc.
S’hi poden afegir crancs, galeres, escórpora i altres peixos.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.