Brou de gallina

Inici>Receptes >Brou de gallina
  • Brou de gallina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Gallina
  • Ossos de pollastre escaldats
  • Ceba
  • Porros
  • Pastanagues
  • Api
  • Naps
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Poseu a bullir la gallina i els ossos en una olla amb aigua freda.
Deixeu-ho bullir durant una hora, tot desgreixant-ho de tant en tant.
Afegiu-hi les verdures i ho deixeu bullir una altra hora.
Saleu-ho i coleu-ho.

Variacions:
En comptes de gallina es pot fer amb carcanades de gallina o de pollastre escaldades.
Es pot fer només amb pollastre.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.