Brandada de bacallà

Inici>Receptes >Brandada de bacallà
  • Brandada de bacallà
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 400 g - Bacallà dessalat
  • 10 cl - Llet
  • 30 cl - Oli
  • 2 grans - Alls
  • 1 - Patata
  • Sal
  • Llorer
Preparació:

Fregiu lleugerament els alls amb l’'oli i coleu-lo.
Escaldeu el bacallà i traieu-ne la pell i les espines.
A la mateixa aigua bulliu-hi la patata i retireu-la.
Poseu el bacallà i la patata en una batedora elèctrica i aneu tirant-hi a poc a poc l’oli i la llet calenta.
Emulsioneu-ho tot plegat fins lligar-ho com si fos una maionesa.

Variacions:
Es pot fer sense patata.
Es pot fer amb crema de llet en lloc de llet.

Categoria: Amanides i plats freds, Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Més informació:

Una versió molt tradicional i genuïna inclou només oli d'oliva i bacallà, sense llet.

No se ha encontrado el texto "estrella"